×
E lele i ka maʻiʻo
ʻO Bias Light PWM sensitivity dimmer

Ke hoʻolauna nei i kā mākou 30Khz Flicker-Free Dimmers: ʻO ka ʻike hoʻomaʻamaʻa maʻalahi a ʻoluʻolu loa no nā poʻe PWM-Sensitive.

Hauʻoli mākou e hoʻolaha i kēia manawa ke hāʻawi nei mākou i kahi koho dimming hou. Hāʻawi ka MediaLight Flicker-Free Dimmer hou i ka ʻike dimming maikaʻi loa a ʻoluʻolu hoʻi no ka poʻe i maʻa i ka PWM (pulse-width modulation). Inā ua ʻeha ʻoe i ka ʻeha maka, ka migraines a i ʻole ka luhi ma muli o ka hoʻohana ʻana i kahi dimmer, a laila ʻo ia ka huahana no ʻoe.

ʻO ke kukui hoʻopololei manuahi ʻole PWM

Ua manaʻo ʻia a hiki i ka ʻumi pākēneka o ka heluna kanaka ke maʻalahi iā PWM, no laila ke hilinaʻi nei mākou e kōkua kēia huahana hou i nā poʻe he nui. Inā ʻoe e ʻimi nei i kahi dimmer flicker-free, a laila mai nānā hou aku - ʻo ka MediaLight 30Khz Flicker-Free Dimmer ka hopena kūpono.

Ke ʻimi mau nei mākou i nā ala e hoʻomaikaʻi ai i kā mākou huahana a hāʻawi i ka ʻike maikaʻi loa i kā mākou mea kūʻai. ʻIke mākou ʻo kēia 30Khz flicker-free dimmer hou e hāʻawi i kahi ʻike dimming hōʻoluʻolu no ka poʻe maʻalahi iā PWM. Inā he nīnau a manaʻo paha kāu, e ʻoluʻolu e hoʻokaʻaʻike mai iā mākou - makemake mākou e lohe mai iā ʻoe. Mahalo iā ʻoe no kāu kākoʻo mau!

Me MediaLight, hiki iā ʻoe ke hauʻoli i ka ʻike dimming maikaʻi loa me ka hopohopo ʻole e pili ana i ka sensitivity PWM a i ʻole flicker. I kēia manawa, ʻaʻole i loaʻa ka dimmer flicker-free me kahi mana mamao (ke hana nei mākou i kēlā!). Eia naʻe, hiki ke hoʻohui ʻia me kahi dimmer mamao ʻoiai ke hoʻohana wale ʻia ka dimmer ʻē aʻe no ON/OFF me ka ʻōlinolino i hoʻonohonoho ʻia ma 100%, kahi e kāʻalo ai i ka hana dimming o ka mamao (ʻAʻole hiki ke holo i ʻelua dimmers i ka moʻo). Inā makemake ʻoe e hoʻohui i kahi dimmer flicker-free me kahi dimmer mamao ʻē aʻe, e like me ka mea i wehewehe ʻia, e ʻoluʻolu e hoʻohui i kahi USB wahine i ka adapter DC wahine i kāu kauoha. 

Previous 'atikala E hōʻemi i kāu mau kukui Bias: Pehea e koho ai i ka Dimmer kūpono no kāu TV
Next 'atikala He kamaʻilio lōʻihi e pili ana i ke kukui bias me Todd Anderson mai AVNirvana.com